Бременната Диона постъпи по спешност в болница! СНИМКА

Певицата Диона все още крие от медиите, че е в напреднала бременност и през лятото ще стане майка за първи път. Прясно сгодената певица крие от суеверие благата новина, но изглежда бременността не протича леко. 

Изпълнителката на “Филмарка” кара много тежка бременност и последните си участия изкарала кошмарно. Чувствала се много зле и накрая нещата излезли зивън контрол и тя постъпила в болница. 

През уикенда Диона отмени две участия – в Габрово и в София. А по-късно съобщи, че няма да е на разположение през цялата седмица. “За съжаление здравословното ми състояние не позволява да осъществя клубните си участия и тази седмица”, оповести Диона. 

“Ще помоля никой да не ме пита “какво ми е”. Когато съм в състояние ще преценя дали дали да говоря за това, през което преминавам. Само ще кажа, че не го пожелавам на никого”, ожали се Диона и това хвърли феновете й в паника. Нейни почитатели се питат дали всичко е наред с бебето в корема й. Нашият екип й пожелава бързо възстановяване и дай боже всичко да е наред с бременността и бързо да забрави за проблемите в момента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *