Наско Колев и Лидия вече не крият, че са гаджета! Ето къде се появиха заедноБившият на Мария Илиева – Наско Колев и фолк звездата Лидия вече не крият, че са новата светска двойка.

Мекоговорящият варненец следва плътно изгората си на нейни участия и следи изкъсо да му я отмъкне някой. Наш репортер го видя на последното й участие в столицата и забеляза, че знае наизуст всичките й песни.


Наско се беше настанил на едно от ВИП сепаретата на клуба с друга блондинка, която вероятно е приятелка на Лидия. Той танцуваше и пееше по време на участието на любимата си, но не отказваше и снимки с желаещи да се щракнат за спомен с него.


Лидия и Наско са отскоро гаджета, но любовта им изглежда е доста силна. Техни фенове очакват в най-скоро време да представят дует и защо пък да не тръгнат заедно по участия.


Почитатели на Лидия пък са категорични, че пред погледа на любимия си тя се раздава повече на сцената и последното й участие е било едно от най-силните. На сцената с нея се качи и колежката й Симона, а двете нажежиха страстите като представиха за първи път скандалния си дует “Навик”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *