Ужас! Деси Слава участва в тройка с мъж и още една жена

Зад миловидното лице на фолк певицата Деси Слава се крие истинска мръсница. Изпълнителката на “Мъжете всичко искат” се оказа доста палава, а изглежда няма притеснения в игрите да участва и трети човек. 

Напоследък блондинката е подложена на зверска атака относно килограмите, които качи след раждането на втория си син. Оттогава не спира да качва, което се отразява зле и на психиката й. Но явно вече се е приела такава и не страда от излишни комплекси или пък се опитва да ги избие с вулгарно поведение и участие в…тройки. 

Деси събра всички погледи по време на едно от последните си участия в нощно заведение в Добрич. На сцената Деси беше качила момче и момиче, които танцуваха до откат. Толкова се раздаваха на дансинга, че Деси изяви желание да се включи в танца и се вмъкна между тях. 

“Направиха й сандвич на Деси. Изглежда сексуално незадоволена, направо й идва да хвърли дрехите на сцената”, коментират в мрежата. “Нека върти бутовете, може пък да помогне и да отслабне”, съскат други хейтъри под скандалното видео./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *