Мария Илиева се омъжи тайно?
Мария Илиева май е минала тайно под венчило със своя любим – Александър Междуречки, който е баща на дъщеря й София. По време на участието си в шоуто на Нова тв „Като две капки вода” изпълнителката показа огромен пръстен, украсен със скъпи на вид камъни, който носи на безименния си пръст. Заедно с него тя носи и халка, която много прилича на брачна.

Бижутата, които Мария Илиева слага на безименния пръст на дясната си ръка, са толкова големи, че е невъзможно човек да не ги забележи. Отдалече личи, че са скъпи и са избирани от човек с възможности, какъвто е любимият на звездата.Дъщеричката на певицата и нейният партньор – Александър Междуречки, през юни ще стане на годинка. Звездата твърди, че никога не е била толкова щастлива, колкото след раждането на бебето.

В същото време мъжът й се грижи и за нейния син от скорострелно приключилата й връзка с Георги Михайлов. Момчето по стечение на обстоятелствата носи името на втория си баща – Александър. Макар да няма кръвна връзка с детето, Междуречки го приема като собствено, твърдят запознати. Именно с това свое отношение към сина й той успял да убеди Мария, че е мъжът на живота й. Певицата не веднъж е споделяла, че е лудо влюбена и безкрайно щастлива с половинката си. Едва ли някой би се изненадал, ако е приела да му стане законна съпруга, пише “Уикенд”.

Още докато беше бременна с малката София, Мария сподели, че не държи на официалните брачни съюзи. За нея сватбите били формалност. Стигало й да се чувства обичана от своя избраник, а дали ще носи халка, не било толкова важно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *