Фолкпевица изненадващо стана учителка, но я..


Поп фолк дивата Юнона реши да смени професията и вече е детска учителка. Новата й кариера обаче, продължава едва два месеца, защото не се развива според очакванията.


Изпълнителката започнала да преподава на ученици от 6-и и 7-и клас в пловдивско училище, но химията между учител и ученик не се получава по начина, по който трябва да бъде.


В началото децата били респектирани от факта, че тяхната учителка е популярна певица, но скоро след това дори това не могло да ги спре да не слушат и да внимават в час. “На тази възраст децата са трудни за управление”, закачливо споделя Юнона пред “Телеграф”.
“Все още ми липсват търпение и необходимите нерви, за да се отдам на тази професия, но може би някой ден след 15 години, когато спра да ходя по участия, и това ще стане”. От позицията на годините е научила, че е човек, който непрекъснато се променя, това, което винаги остава, е любовта й към музиката. “Музиката не е преставала да бъде мое ежедневие. Каквото и друго да правя, винаги е била любимото ми занимание и начин, по който се забавлявам, разтоварвам и премахвам напрежение. Музиката е страст и енергия за живот. Тя е всичко за мен”, емоционално разказва Юнона, която е горда майка на дъщеря на име Глория.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *