Всички връзки на Ирен Онтева са само с милионери

Всички връзки на Ирен Онтева са само с милионери


Топмоделът Ирен Онтева доби популярност с ролята си на асистентка в култовото предаване „Сблъсък” преди точно 20 години. Тя разхождаше табелки през 2002 г., а малко след това се отдаде на моделската си кариера и спря да се изявява на малкия екран. Днес 46-годишната Ирен все още е топ красавица Макар по лицето си да има доста интервенции, тялото й е достойно за завиждане от куп млади момичета.
Онтева е родена в София на 13 август 1975 г. Първите си крачки в телевизията моделката прави като рекламно лице на шампоан. Още тогава демонстрира решителност, след като спъвайки се в кабелите на камерата, трябва да избере кое да пусне – шампоана в ръката си или кърпата, която прикрива тялото й. Избира да остане „облечена“. След това става част от екипа на „Фамилия топ шоу“ и предаването на Гала „На кафе“. За кратко е и водеща на новините по вече несъществуващата телевизия МСАТ, но зрителите я помнят главно като красавицата, която разнасяше табелките с рундовете в „Сблъсък”. Средното й образование е със специалност „История и техника на текстила”. Висшето е със специалност „Психология” от Нов български университет. Тя е снимала много реклами, дори като бременна промотира специален хляб за бъдещи майки. Работила е като управител на фирма за гъби, а със сестра й са имали собствен бизнес за химикали.

Първата й връзка е с варненски бизнесмен, собственик на могъщата някога фирма „Интерсервиз Узунов”. Именно той я прави известна и я лансира в София. След като се прочува, дългокраката газела му бие шута. Атрактивната манекенка се залюбва с Христо Сираков, когото приживе всички наричаха Ицо Стоте манекенки, именно в пика на своята слава. Ирен бързо зачева от богаташа и ражда със секцио в 8-ия месец. Малкият Кристиян прекара първите 30 дни от живота си в кувьоз, но за щастие се размина с жестоките усложнения, които можеха да го сполетят.

Близки до Онтева издават, че нарочно е избрала да роди по-рано сина си, за да не надебелее през последния оставащ месец, което е доста безразсъдно. Официално в България „секцио по желание“ не съществува, но след договорка с лекаря, той може да посочи медицинска причина за такова. Секциото се прилага напълно успешно като „избор на екип“ или директно срещу съответното заплащане. Майките са убеждавани, че ще си спестят жестоките напъни и придружаващата ги болка. Именно страхът продава услугата на пациентите, а докторите се възползват без угризения, защото планираното раждане с цезарово сечение означава не само пари, но и точна дата, без ставане по нощите и бягане към болницата.

В крайна сметка Ирен ражда месеци преди да навърши 30 години именно със секцио, а след това се молеше детето й да оцелее. Именно това е причината тя да се скара жестоко с бащата на момчето Христо Сираков, който не може да й прости егоистичното решение дълго време. За кръстница на бебето бе определена Лора Видинлиева. След раждането на сина им блондинката и Сираков изкараха заедно малко повече от година и се разделиха. Двамата бивши любовници дори влязоха в съдебната битка за попечителството на детето. Бизнесменът спечели родителските права, но след това великодушно ги отстъпи на майката и двамата се помириха, поне така гласеше официалната им версия. След раздялата плейбой №1 се върна отново към манекенките и красавиците, които сменяваше като носи кърпички, а Ирен се хвърли в обятията на италианеца Давид Бучолини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *