Теди Александрова: Радвам се, че се разделих с Емрах! Никога повече не бих се върналаНе поддържам никаква връзка с Емрах и в пет живота напред не искам да поддържам връзка с него. Благодаря на Господ, че съм жива и здрава!“

Това призна ексклузивно пред „България Днес” певицата Теди Александрова. Раздялата между изпълнителите се превърна в истинска сензация, след като двамата бяха заедно повече от 2 години.

Дни наред в публичното пространство разправиите между тях не спираха, а мнозина определиха раздялата им като по-въздействаща и от турските сериали. Теди Александрова реши да говори открито за отношенията си с малкия син на Тони Стораро и да разкрие отношенията им в момента.


„Всички наши близки, приятели и колеги, които знаеха каква е ситуацията, са в шок от неговото поведение. Защо го е направил, как го е направил и какво се е случило, той вътрешно най-добре си знае“, категорична е изпълнителката.

Тя не крие, че двамата са имали хубави моменти и той е надраснал възрастта си. „Пожелавам му да е жив и здрав и да намери човека до себе си“, завършва Теди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *