Хайлайфът на абитуриентски бал: Анелия изпрати Ивон, Ясен Козев събра жените си, шеф Манчев готви за доведената щерка

Фолкзвездата Анелия и естрадният ас Васил Найденов изпратиха абитуриенти тази година.

Изпълнителката на хита „Погледни ме в очите“ пожела на дъщеря си от бизнесмена Коко Динев – Ивон Динева: „На добър път, пораснало дете. Живей, граби от живота с пълни шепи, но с разум, обичай, вярвай и не спирай да мечтаеш. Обичам те!“. Преди да загуби гласа си, Кеца успя да отиде на абитуриентския бал на своя кръщелник. „Когато си абитуриент, а кръстникът ти е великият Васил Найденов. На добър час, Дани!“, похвали се татко му, който е сред известните диджеи в София.

Популярният готвач шеф Иван Манчев, който води две от хитовите кулинарни предавания на NOVA “Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“, приготви празнична трапеза за бала на доведената си дъщеря Елина Бека, която му е и кандидат-снаха, тъй като има връзка със сина му Христо. Именно младите са запознали родителите си, но така се случило, че и между тях пламнала искра и от сватове се превърнали в гаджета. Абитуриентката е избрала красива бяла рокля, която някои са оприличили на булчинска.

Балът събра още един любовен триъгълник – композиторът Ясен Козев, председател на Управителния съвет на Музикаутор, отпразнува завършването на сина си, който носи неговото име. На тържеството бяха и двете му съпруги – настоящата Гери Турийска и бившата – Йоана Захариева-Йоко, писа Телеграф.

Писателят Александър Секулов, автор на един от най-гледаните театрални спектакли „Народът на Вазов“ в Народния, също черпи за абитуриент. „Александър Александров Секулов влиза в Живота“ – написа към снимката на своята гордост един от най-големите ни съвременни драматурзи.

„Обичам Хераклитовото “Всичко тече, всичко се променя”. Не рядко ми дава смисъл, упование, надежда. Дъщеря ни Божана Кацарова, дете на любовта и отгледана с внимание и дълбока обич от двама ни с Танко, вчера беше абитуриентка. Празникът ни у дома бе хубав и посветен на пътя, който й предстои. Стана ясно, че абитуриентските балове не са това, което бяха. А и животът е пълен с далеч по-смислени и значими перспективи. Горди сме, че тя е сред хората, които ги осъзнават и ги избират. А и е красива. На добър час!“ – написа към снимка от бала на наследницата си джаз певицата Мирослава Кацарова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *