Женски клуб Кайзен с първи награди

Със специална гала вечер, женски клуб “Кайзен” ще отличи дамите които неуморно се трудят и успявят да постигнат успехи в личен, професионален и социален план.

Гласуването приключи преди броени дни, на 27 май, а всички можеха да подкрепят своят фаворит в различните категории. Кои са победителките обаче, ще разберем на 3 юни в Grand Hotel Millennium от 17:00 часа.

На наградите ще присъстват и междунсродният коучинг експерт Моузес Налока, златната олимпийска шампионка по карате Ивет Горанова, световноизвестната цигуларка Таня Стрингс, певицата и диригент Десислава Иванова и още куп други видни знаменитости.

Както повелява събитие от такъв характер, дрескодът е строго официален, а кувертите започват от цена 150 лева като имя няколко ексклузивни и изключително изгодни предложения. За повече информация, свържете се с Наталия Бойчева на телефон +359 893 02 43 99 или с Оксана Владова +359 886 120 036.

Домакин на събитието ще бъде бляскавият Grand Hotel Millennium, а церемонията и награждаването ще бъдат на 3 юни от 17:00 до 21:30 часа. Съорганизатори са Николай Стоянов и модна агенция “Монарх”.

Не пропускайте да станете част от събитието, за което всички ще говорят. И да, изненадите тепърва предстоят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *