Фолкпевицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов се събраха.

Десислава се раздели с боксьора още преди години
Десислава се раздели с боксьора още преди години

Фолкпевицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов се събраха. За отношенията на двамата се спекулира откакто се роди синът им Борис в края на 2017 година.

Техните събирания и раздели са сред най-обсъжданите във фолк средите. Поредният повод за слухове, че между тях отново е пламнала любовта бе рожденият ден на боксьора. Младежкият олимпийски шампион по бокс отпразнува шумно порастването си, а плътно до него бе Деси Слава, стана ясно от сторита в социалните мрежи.


Изпълнителката на “Мъжете всичко искат” зарадва компанията като хвана микрофона и запя едни от най-известните български песни. Специално на Благой посвети народната песен “Лале ли си, зюмбюл ли си”. В началото на май в откровено интервю пред NOVA Деси Слава призна, че не е заедно с бащата на второто си дете.

“Смея да кажа, че е много различен човек от първия ми мъж. С него си оставихме едни много добри приятелски отношения. Благой много трудно прие тази раздяла, защото е дете, което е израснало в идеалното семейство. За него беше много трудно да приеме това, че се разделяме и оставаме нашето дете като дете на разделени родители.


Но той е изключително грижовен и заинтересован. Наистина е прекрасен баща. Даже тази раздяла не се и усеща много, защото той във всеки един свободен момент е с детето”, разказа тогава певицата и допълни:”Много хора ще си кажат, че е била обречена връзката ни заради огромната разлика в годините. Но не това беше причината. Проблемът в характерите беше по-сериозната причина”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *