Александра Богданска си прави реклама и с розите.

Александра Богданска си прави реклама и с розите.

Изглежда, че Алекс Богданска се радва на много мили жестове от страна на различни ухажори след официалната си раздяла с Даниел Петканов.

Съвсем разбираемо, моделката получава голямо внимание от представители на мъжкия пол, но май има един по-специален, който ѝ поднесе не една а цели 1001 червени рози. Това се случи в началото на месец май, когато тя бе на почивка в Гърция с приятелска компания. Тогава красавицата беше изненадана с хиляди цветя, но на една от розите, която е била специално отделена, имало прикрепена снимка на Народния театър. Но кой е този таен ухажор, така и не било написано, нямало и написано послание. Това обаче неминуемо породи съмнения, че може би тайнственият мъж е актьор.


В последното си видео в Youtube разказва за пътешествието си, като не пропусна да коментира и романтичната изненада. Алекс споделя, че никога не ѝ се е случвало нещо подобно и се чувства като във филм. Съществува възможност и жестът да е от човек, с когото се е запознала около Народния театър, но и опцията мъжът да е актьор, също не отпада. За нея обаче е пълна загадка кой е той и го предизвиква да се представи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *