Камелия бе забъркана в скандал с крадена песен


Камелия бе забъркана в скандал с крадена песен

Камелия пак напомни за силиконовия си бюст, който от доста време не бе вадила на показ.

На фотосите в инстаграм певицата се кипри в разтворено до пъпа екзотично кимоно. Според фолкманиаци и самата Камелия загрявала за участието си в гей прайда на 19 юни. Тя ще бъде “черешката на тортата” и на афтърпартито в известен столичен клуб.

Певицата предизвика истинска буря преди две години, когато се редна носа, но силиконовата гръд е нейна запазена марка от години. Тя има импланти в бюста от десетилетия. Първите цици бяха толкова големи, че слуховете твърдяха, че лично бившият шеф на певицата инж. Митко Димитров я помолил да ги намали.


Тя няколко пъти вече е сменяла силикона, като този път пази в тайна колко кубика си е сложила, видя Hotnews,bg. В зората на кариерата си изпълнителката, която е сред най-известните в поп фолка демонстрира точно толкова плът, колкото днес, въпреки че е на 52 години. И въпреки че още не е имала пищните си силикони, все пак е била смятана за една от най-красивите жени в поп фолка. Феновете на огън — момичето отбелязват, че и до днес певицата е запазила перфектните си пропорции. Единствено лицето с новия нос изглежда по-различно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *