ИВО АРЪКОВ И ГАБРИЕЛА ОТКРИХА ЛЕТНИЯ СЕЗОН В ХАЛКИДИКИ

ИВО АРЪКОВ И ГАБРИЕЛА ОТКРИХА ЛЕТНИЯ СЕЗОН В ХАЛКИДИКИ
Иво Аръков, който доскоро всяка седмица се появяваше по плажни шорти на малкия екран, влизайки в образа на спасителя Младен в сериала „Съни бийч“, най-после получи възможността да ги сложи извън снимачната площадка на хитовата поредица.

Втори ден актьорът, определян като един от секссимволите в родното кино, се намира на Халкидики, заедно със своята съблазнителна половинка – Габриела, където се радват на високите температури край тюркоазените води на Егейско море. Двамата се озоваха в курортното рибарско селище Вурвуру.


Габи сподели в социалните мрежи няколко кадъра, разкриващи идилията, на която се радват там, отбелязва life.dir.bg. На един от тях влюбените стоят на пясъка, държейки се за ръка, докато се разхлаждат с чаша студено бяло вино, на фона на живописен залез, багрещ иначе синьото небе в оранжеви тонове.

Пред фотографския обектив брюнетката за сетен път демонстрира изкусителните извивки на греховното си тяло в бански костюм от две части с изрязана кройка, който ѝ стои по начин, способен да накара всеки мъж да съгреши, независимо колко праволинеен по природа може да бъде той.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *