Мария Игнатова заприлича на Жокера

Мария Игнатова заприлича на Жокера


Мария Игнатова загуби естествената си красота.

Откакто мина 40-те, Мария Игнатова започна да прекалява с корекциите по лицето си. Актрисата и водеща е наблъскала скулите си с филъри, челото си с ботокс, попълвала е и устните си.

След последните интервенции бившата Господарка на ефира вече е заприличала на Жокера с коригираните устни, дръпнатите скули и ботокса около очите. Това личи особено на снимките в близък план. Чаровната блондинка винаги е била суетна, но напоследък съвсем се е поддала на манията да се боцка с дермални филъри и естественият резултат се е изгубил. Вече доста си личи, че редовно се възползва от услугите на естетичната дерматология.

Освен на инжекциите с хиалуронова киселина Игнатова залага и на ботокса в борбата с бръчките. Тя се доверява на добре познатия ботулинов токсин, който блокира мимиките, най-вече върху челото и областта около очите – т.н. „пачи крак“. Вследствие на това обаче лицето изглежда странно подпухнало и обездвижено. Водещата вече не се изявява в ефир, но се старае да се подмладява за съпруга си Ивайло Нойзи Цветков. Откакто не е на екран, тя е станала много активна в социалната мрежа и редовно пуска снимки от просторния двор на къщата, в която живее с мъжа си.

Крехката блондинка показва как тренира, как пие кафе и как се грижи за цветята си. Мария и Ивайло се венчаха преди 9 месеца в тесен семеен кръг. Церемонията се състоя в черквата в софийското село Житен. Игнатова определя настоящия си мъж като „голямата й любов“, той също се изказва ласкаво за нея в свои интервюта. Това е втори брак за водещата, която преди години бе омъжена за бизнесмена Петко Димитров. От него има син в тийнейджърска възраст на име Виктор, който живее основно с баща си, а с Мария се вижда няколко пъти в месеца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *