Сузанита щеше да ражда във Финландия.

Само преди няколко седмици Сузанита изглеждаше като най-щастливия човек на света. Тя обяви, че е бременна, а за мъжа до себе си заяви, че я е направил “човек”.

Днес обаче всичко това изглежда като един красив спомен, защото Сузанита е изтрила снимките от фотосесията си като бременна и е спряла да следва Марк Славов – мъжа, в когото доскоро се кълнеше. В сторита в Instagram певицата говори за нещата от живота, за неговия смисъл, за щастието, за материалното, а посланията звучат меко казано тъжно. “Нали не си помислихте, че и ние “известните” нямаме никакви чувства и не ни се случват лоши неща”, попита риторично тя.

В последвали сторита пък констатира, че животът понякога е несправедлив, а който ни обича, ще остане в него. Накрая се обърна и към феновете си, за да им каже, че те са единственото, което тя има, пише vbox7. Hotnews.bg видя, че последните снимки в профила на щерката на Орхан Мурад, които са достъпни са от миналата година и от корема на младата жена няма и следа. В едно от сторитата си Сузанита изглежда зле, легнала и в бяла роба, което издава, че е била в болница. Инфлуенсърката обаче знае как да поддържа интереса към себе си и затова не внася яснота какво се е случило, а отговаря с общи думи на почитателите си.


В началото на юни брюнетката обяви, че чака момче и ще ражда във Финландия, където тренира нейният приятел. Марк може да се похвали с добра спортна кариера. Преди месеци той се класира на седмо място на Европейската купа по хвърляния на копие. Славов е от Бургас и е на 27 години. Марк Славов се занимава професионално и с музика като продуцент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *