Благой Георгиев се ожени

Сватбата била във Велинград, където бащата на булката има хотел. Комплексът му е затворен за събитието, а булката е с рокля за няколко хиляди евро.


Не на шега футболистът Благой Георгиев се ожени за прясното си гадже Полина Спасова. Двамата са двойка от няколко месеца, като заради новата той заряза майката на последното му дете – Златка Райкова. Сватбеното тържество на младоженците тече в момента във Велинград, а изборът на мястото не е случаен. Бащата на булката стопанисва хотел в популярната СПА дестинация. Заради събитието на щерка си, хотелиерът е затворил целия комплекс.

Благо и Полина са подписали в гражданското преди няколко месеца, а днес се врякоха пред Бог, а за финал и пищен купон за най-близките им хора. Младоженците са предпочели да не създават от събитието медийна шумотевица и затова към момента не публикуват кадри от сватбата в социалните мрежи. Това не е особено типично за Джизъса, който иначе обича да се фука с новите си изгори.


Запознати издават, че булката Полина Спасова е в уникална дизайнерска булчинска рокля, струвала “само” няколко хиляди евро. Благо пък носи костюм взет от бутика на популярна българска марка за мъжка мода, на която е рекламно лице.

За 26-годишната девойка това е първи брак. Според мълвата булката е бременна и след няколко месеца ще дари бившия национал с бебе, но официално такава информация няма. Връзката на Благой Георгиев и Полина Спасова започна само преди няколко месеца, но се разви много стремглаво. Съвсем наскоро Джизъса, както всички го наричат, сподели в своя инстаграм профил кадър, с който разкри колко са се задълбочили чувствата им… Поли си татуира името на бившия футболист на рамото си, обграждайки го не с едно, а с две сърца – навярно символизиращи нейното и неговото, биещи в унисон, както обичайно се твърди за тези на влюбените, отдали се изцяло един на друг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *