Бившите на Благо също празнуваха в деня на сватбата му

Бившите на Благо също празнуваха в деня на сватбата му

Златка Райкова се раздаде на макс в столичен клуб.
Златка Райкова се раздаде на макс в столичен клуб.

Бившите жени на Благой Георгиев, който вдигна голяма сватба във Велинград, също имаха повод на почерпят през уикенда, видя първи Hotnews.bg.


Есмер Омерова, която също има брак с Джизъса, стана на 30 години и празнува заедно с новия си мъж и сина си, който е дете на българина. Екзотичната красавица, която е луда на тема пластични подобрения и хранителни режими, за първи път от година показва Елай, който роди от Благо през 2016 година. Георгиев остави хлапето на майка му след раздялата им и сега новия мъж на Омерова се грижи за него. Есмер е единствената, освен Полина, която официално се е венчавала за нашенеца.

Последната жена на бившия футболист Златка Райкова, с която Благой Георгиев така и не подписа официално брак, също се забавлява на макс в столично заведение. Тя празнува рожден ден на новия си мъж Карен, а с нея бе и нейният приятел Цецо Андреев. Благо не го одобряваше, но днес двамата отново са близки. Златка бе облечена в много къса и впита в тялото рокля, която изкара всичкия силикон на показ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *