Благо се кълне: Винаги ще обичам Поли

Сватбата на Благой Георгиев е най-коментираната напоследък.
Сватбата на Благой Георгиев е най-коментираната напоследък.

Скорострелната сватба на Благо Джизъса предизвика вълна от коментари и съживи интереса към неговата персона.

Вечно усмихнатият бивш футболист стана обект на стотици коментари, след решението си да сключи мълниеносен брак с новата си любима – Поли. При това едва няколко месеца след официалната си раздяла със Златка Райкова.

Въпреки това и двамата вече са на крилете на любовта с нови хора в живота си. През уикенда Джизъса сподели фотос, на който се вижда как се натиска с Полина в басейн, докато Злати прекарва времето си с новия си мъж на гръцкия остров Миконос. Засега не е ясно дали Благо и Поли ще предприемат по-далечно пътуване за медения си месец. Двойката още не е решила дали да отдъхва на Халкидики или по-далечна дестинация. Единственият проблем за по-екзотичните пътувания е страхът на брюнетката от летене, като Благо й е обещал да й помогне да го преодолее, защото той самият обожава да пътува със самолет и иска заедно да могат да пътешестват по света.

Коментарите под поста на Джизъса отново бяха доста любопитни: “Георгиев,дано това лъчезарно Момиче те вкара в правият път да бъдеш верен и любящ съпруг и да я почиташ като единствена Богиня!” и “Блаже, над теб е само небето”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *