Калина Крумова, която вече прие и фамилията на съпруга си Захариев, му е помагала тайно за участието в “Черешката на тортата”

Боби Турбото се ожени през юни.Бившата депутатка Калина Крумова, която вече прие и фамилията на съпруга си Захариев, му е помагала тайно за участието в “Черешката на тортата”

Калина разкри, че тя е измислила подаръците, с които Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, зарадва останалите участници, видя Hotnews.bg. Зрителите одобриха представянето на актьора, който изтегли късата клечка и готви първи, но се справи на ниво. Боби Турбото е предложил брак на Калина Крумова от сцената на Сатиричния театър в София по време на своя постановка. Захариев е паднал на едно коляно, докато пеел Can’t help falling in love на Елвис Пресли, разказаха младоженците пред Нова Тв преди дни.

РЕКЛАМА

Борислав ми предложи брак в залата на Сатиричния театър през февруари. Беше пред очите на хората, те снимаха, но той помоли да го запазят за лична употреба и те го направиха, каза Калина. Беше свръхемоционално. Не съм вярвал, че мога да плача с хрипове. Страхотна емоция ме завладя. Това е нещо много лично за мен. Аз никога не съм предлагал брак досега. Не си мислех, че мога да се оженя за някоя жена, разказа Захариев.

Двамата се ожениха на 17 юни. „Това е първата ми връзка, която започнах без очаквания. Имах свобода и спокойствие. Когато се видяхме за първи път, не знаех нищо за него”, разказа тя. „Не сме искали да пазим нищо в тайна. Това да парадираш с любовта си е загуба на време”, подчерта Борислав. Нито сватбата ни, нито връзката ни са били обект на някаква конспирация. Всичко беше пред очите на хората, подчерта и Калина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *