Николета Лозанова с автобиография и признание: “Всички момичета сме клонинги, приличаме си”

Николета Лозанова с автобиография и признание: “Всички момичета сме клонинги, приличаме си”

Николета Лозанова също написа книга за живота си.

Доживяхме да разберем, че Николета Лозанова издава първата си автобиография, която носи заглавието “Selfmade: Професия икона”.Корицата на книгата също е впечатляваща, а козичката вероятно символизира нещо много тайно и съществено. Николета направи и бързо представяне на големия си труд, включвайки се на живо в Instagram. Иконата, както явно сама се е кръстила, не разкри много детайли, но стана ясно, че ще научим много за нея, семейството, приятелите и първите ѝ крачки в света на българския шоубизнес.


Оказва се, че в книгата НиЛо коментира и тази тема, както и защо повечето популярни момичета си приличат. “В книгата ми ще прочетете мнението за всички еднакви момичета в България, включително и аз. Според мен, ако ни подредите десет момичета една до друга, няма да ни различите. Наистина сме едно към едно”, каза НиЛо.

Това означава ли, че и тя се мисли за клонинг? Или означава, че тя е задала модата на клонингите? Трудно е да се каже, но от vbox7 се сещат за няколко момичета, които са едно към едно – Моника Валериева, Михаела Тодорова, Анджелина Атанасова. Тези три мацки явно посещават едни и същи места за разкрасяване.


“Всяка прелистена страница ще ви дава нов пласт към образа, за който всеки има мнение, но малко истински познават. Образът, който понякога забравям, че съм просто аз – Николета Лозанова”, пише дълбокомислено НиЛо.

Leave a Reply

Your email address will not be published.