Александра Богданска отговори директно, че при Дани вече има жена.


Александра Богданска отговори директно, че при Дани вече има жена.
Александра Богданска отговори директно, че при Дани вече има жена.

Миналата седмица Алекс Богданска предизвика своите последователи в Инстаграм да ѝ зададат въпроси за нейния личен живот, които ги интересуват.


През уикенда инфлуенсърката публикува специален влог, в който отговаря на всички тях и очаквано голяма част от питанията бяха свързани със скорошната ѝ раздяла с Дани Петканов. На въпроса “Как превъзмогна раздялата с Дани?”, Алекс отговори: “Честно казано не е минало толкова време, че да кажа, че съм го превъзмогнала. Това, което научих, е че просто трябва да се оставиш и да изпиташ всяка емоция, която идва, защото те идват на приливи и отливи. Първо беше съжаление, страдание, обвинение, болка, злоба.


Просто се оставяш и тази емоция достига своя пик, точно като жизнения цикъл при продуктите, нали знаете – има подем, след това достига своя пик и след това спада. След като спадне тази емоция, идва новата и така нататък. Животът постоянно е една вълна, хора. Няма как да е равно. Може би ще ме наречете “мазохист”, но това да изпитвам толкова силни по интензитет емоции и то най-различни, ме кара да се радвам, не разбира се в момента, в който ги чувствам. Но, когато ги преживея, си казвам: “Леле, аз съм била толкова силна, че дори и през това минах и то не ме бутна. Така ставаш още по-безстрашен, ставаш още по-самоуверен, а това ми дава самочувствие, че мога да се справя с трудни неща и съм благодарна, че са ми изпратени, защото само така можеш да се развиеш като индивид. Иначе, ако нямаш такива перипетии в живота ти, а е само равно, всъщност как ще надградиш себе си в този земен живот? Нали сме дошли тук с някаква мисия? Малко по-философски започваш да гледаш на живота”.

Още по-любопитен за аудиторията бе отговорът, който Алекс даде на въпроса: “Как би реагирала, ако Дани си намери жена?”. Тя призна, че това вече се е случило и не ѝ е станало никак приятно. “Еми, няма да ми стане приятно, защото общо взето това се случва. Дори да не съм видяла лично Дани с жена, като се разбират някакви неща, започва въображението ми да работи и ми става малко гнусно, защото някаква друга жена пипа столовете, лежи на леглото, на което аз съм спала, ходи по плочките, по които аз съм ходила и това усещане е много неприятно. Бях подготвена, че и това ще дойде, така че си е част от куверта”, пише woman.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *