Блестяща циркониева усмивка на стойност 30 000 лв ще получи победителката в конкурса МИС БЪЛГАРИЯ 2022

На 10 Ноември 2022 столичната Рейнбоу Плаза ще се превърне в Арена на красотата! 16 претендентки ще излязат на сцената на престижния конкурс за красота МИС БЪЛГАРИЯ.

В оспорвана надпревара за короната на най-красивия конкурс в България, ще вземат участие победителките от регионалните конкурси в страната и ще представят съответно 16 български града.


И тази година модата обединява сили с красотота: По време на конкурса „Мис България“ 2022, кандидатките за титлата ще представят предпремиерно избрани модели от колекция ПРОЛЕТ- ЛЯТО ’23 на DiKa. Модната марка, част от Е Миролио Груп е генерален спонсор на събитието.

Kрасавиците ще дефилират в три кръга. Ще ги видим в първи кръг, с най-новата колекция на модния бранд DiKa, втори кръг ще покажат банските костюми на PERFECT, а във финалния трети кръг, ще блестят в специално ушитите за тях, официални рокли от колекция ETERNITY на дизайнера Стоян Радичев. Обувките са любезно предоствени от GALDINI.

Победителката в Мис България 2022 ще получи уникална циркониева усмивка на стойност 30 000 лв.от DENTAL CLINIC V 1 .

Водещи на конкурса са Боряна Баташова и Атанас Михайлов.

В програмата, съпътстваща конкурса, ще се включат обичаните изпълнители Владислав Славов, Цвети Радойчева и народната певица Янка Рупкина.

Журито, по традиция е съставено от модни специалисти, партньори на конкурса, ПР специалисти и представители на медиите, като тази година, към тях ще се присъединят и 6 носителки на титлата Мис България, сред които Наталия Гуркова, Тамара Георгиева, Елена Ангелова и Марина Войкова, която ще предостави и уникални, ръчно изработени тиари за участничките.

За перфектната визия на момичетата ще се погрижат специалистите от Christian of Roma ,Proface и Фитнеси Пулс.


Участничките ще имат и тридневна подготовка в Гранд Хотел Банско. Красавиците ще посетят и град Пловдив, по специална покана на Ванко 1 и неговата клиника V1 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *